Home » Rouwarrangementen

Rouwbloemen bestellen

Wanneer u prachtige rouwbloemen wilt bestellen, kunt u terecht bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman uit Wijk bij Duurstede, nabij Veenendaal. Een dierbare verliezen is een emotionele gebeurtenis waarbij afscheid nemen moeilijk is. Wij helpen u graag met het verzorgen van een zo mooi mogelijk afscheid door middel van een persoonlijk rouwboeket.

Prachtige rouwbloemen bestellen voor een persoonlijk afscheid

Wij begrijpen dat rouwbloemen bestellen een erg emotioneel proces is. Om deze reden staan wij u graag bij met het uitkiezen van de geschikte bloemen. Onze bloemenwinkel gaat met u in persoonlijk gesprek waarbij we echt de tijd voor u nemen. Dit kan in onze winkel, bij u thuis of telefonisch. U maakt al uw wensen kenbaar en vertelt over uw geliefde. Wat voor persoon was uw dierbare? Wij stellen vervolgens een mooi boeket op maat voor u samen. Voor iedere persoonlijkheid kunt u een prachtig boeket rouwbloemen bestellen. Zo dragen we bij aan een mooi afscheid dat écht bij uw dierbare aansluit. Wij bezorgen de bloemen bij u thuis of op de gewenste locatie, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken in deze moeilijke periode.

Bestel het mooiste rouwboeket

Bij onze bloemist nabij Veenendaal is het mogelijk om rouwbloemen te bestellen geheel naar eigen wens. Neem contact met ons op door te bellen naar 0343-592244. U maakt gemakkelijk een afspraak voor een prachtig en persoonlijk op maat gemaakt rouwboeket. U bestelt ook gemakkelijk prachtige rouwbloemen in onze webshop.

Webshop

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en bestel uw bloemstuk direct!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst