Heeft u interesse in onze diensten?

Uitstekende kwaliteit

Altijd verse bloemen

Jarenlange ervaring

Home » Bloemenwinkel Houten

Bloemenwinkel Houten

Een professionele bloemenwinkel in de omgeving van Houten vindt u in Bloemsierkunst Henk Ganzeman, gevestigd in Wijk bij Duurstede. Ons motto is niet voor niets ‘voor al uw bloemwensen’: wij kunnen werkelijk alles voor u regelen. En dat is handig, want een bloemetje is altijd leuk om te geven. Of u nu een verjaardag heeft, het binnenkort Moederdag of Vaderdag is, u iemand wilt verrassen op Valentijnsdag of u iemand een hart onder de riem wilt steken. Het ruime assortiment van de bloemist in Wijk bij Duurstede, nabij Houten, is dan ook zeer toereikend voor alle gelegenheden. Bent u benieuwd naar dit assortiment? Neem dan eens een kijkje op de overzichtelijke website en laat u verrassen!

Bloemenwinkel in omgeving Houten biedt zeer ruime keuze

Rozen, tulpen, gerbera’s en zonnebloemen: bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman hebben we het allemaal. Naar wat voor bloemen u dus op zoek bent, maakt bij ons niets uit. Als professionele bloemenwinkel uit de omgeving van Houten zorgen wij er altijd voor dat wij een boeket voor u samenstellen dat geheel naar uw wens is. Zo kunt u bij onze bloemist uit de omgeving van Houten terecht voor:

  • Gemengde boeketten
  • Romantische boeketten
  • Veldboeketten
  • Bossen rozen
  • Plukboeketten

Maar ook voor bloemstukken voor speciale gelegenheden staan we voor u klaar. Zo stellen wij met alle zorg een bruidsstuk of rouwstuk samen.

Bloemen laten bezorgen door professioneel bloemist? Mogelijk in gehele omgeving Wijk bij Duurstede, waaronder in Houten

Tegenwoordig kunt u bijna overal uw producten online bestellen. En waarom zou dat bij de bloemist uit de omgeving van Houten eigenlijk niet kunnen? Bij de bloemenwinkel van Bloemsierkunst Henk Ganzeman uit Wijk bij Duurstede, kunt u uw bloemen gewoon bij u thuis, bijvoorbeeld in Houten, laten bezorgen. Bloemen laten bezorgen in bijvoorbeeld Houten is bij ons namelijk heel gemakkelijk: u selecteert het boeket van uw keuze, legt het in uw winkelmand, rekent af via de veilige betaalmethoden en wij zorgen ervoor dat u het zo snel mogelijk ontvangt. Dat is de service van de specialist!

Geef eens een bloemenbon cadeau!

Wilt u bloemen laten bezorgen bij een familielid of vriend uit de omgeving van Houten? Dan kunt u er bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman zelfs een leuk kaartje aan toe laten voegen, waarvoor u de tekst gewoon via onze website kunt doorgeven. Wilt u een bloemetje cadeau geven, maar weet u niet goed welke bloemen u moet kiezen? Dan is het vaak nog leuker als iemand zijn of haar favoriete bloemen gewoon zelf kan uitzoeken. Dat kan met de bloemenbon van Bloemsierkunst Henk Ganzeman of geef een bloemenabonnement cadeau. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0343-592244.

Webshop

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en bestel uw bloemstuk direct!

Neem direct contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst