Heeft u interesse in onze diensten?

Uitstekende kwaliteit

Altijd verse bloemen

Jarenlange ervaring

Home » Bloemenwinkel Houten

Bloemenwinkel nabij Houten

Bent u op zoek naar een professionele bloemenwinkel in de omgeving van Houten? Dan schakelt u Henk Ganzeman Bloemsierkunst in, gevestigd in Wijk bij Duurstede. Ons motto is niet voor niets ‘voor al uw bloemwensen’: wij kunnen werkelijk alles voor u regelen. Dat is handig, want een bloemetje is altijd leuk om te geven. Of u nu een verjaardag heeft, het binnenkort Moederdag of Vaderdag is, u iemand wilt verrassen op Valentijnsdag of u iemand een hart onder de riem wilt steken: u kunt voor iedere gelegenheid bloemen laten bezorgen door onze bloemenwinkel bij u in Houten. Het ruime assortiment van onze bloemenwinkel is dan ook zeer toereikend voor alle gelegenheden.

Onze bloemenwinkel biedt een zeer ruime keuze

Rozen, tulpen, gerbera’s en zonnebloemen: onze bloemenwinkel kan het allemaal bezorgen in Houten. Welke bloemen u ook zoekt, het maakt voor ons niets uit. Als professionele bloemenwinkel zorgen wij er altijd voor dat wij een boeket voor u samenstellen dat geheel naar uw wens is. Zo kunt u bij onze bloemist terecht voor:

  • Gemengde boeketten
  • Romantische boeketten
  • Veldboeketten
  • Bossen rozen
  • Plukboeketten

Ook voor bloemstukken voor speciale gelegenheden staan we voor u klaar. Zo stellen wij met alle zorg een bruidsstuk of rouwstuk samen en kunt u ervoor kiezen dit te laten bezorgen door onze bloemenwinkel in omgeving Houten.

Wilt u bloemen laten bezorgen door een professioneel bloemist?

Tegenwoordig kunt u bijna overal uw producten online bestellen. Waarom zou dat bij de bloemist, niet kunnen? Bij onze bloemenwinkel kunt u uw bloemen gewoon bij u thuis laten bezorgen, bijvoorbeeld in Houten of Maarn. Bloemen laten bezorgen is bij ons namelijk heel gemakkelijk: u selecteert het boeket van uw keuze, legt het in uw winkelmand, rekent af via de veilige betaalmethoden en wij zorgen ervoor dat u het boeket zo snel mogelijk ontvangt. Dat is de service van de specialist!

Geef eens een bloemenbon cadeau

Wilt u bloemen laten bezorgen bij een familielid of vriend uit de omgeving van Houten? Of bent u op zoek naar een bezorgservice voor bloemen nabij Rhenen? Dan kunt u er bij onze bloemenwinkel zelfs een leuk kaartje aan toe laten voegen. U geeft de tekst gewoon via ons bestelportal door. Wilt u een bloemetje cadeau geven, maar weet u niet goed welke bloemen u moet kiezen? Dan is het vaak nog leuker als iemand zijn of haar favoriete bloemen gewoon zelf kan uitzoeken. Dat kan met onze bloemenbon of geef een bloemenabonnement cadeau. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-592244.

Webshop

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en bestel uw bloemstuk direct!

Neem direct contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst