Speciaal voor jou een bloemenabonnement

Home » Abonnement

Bloemenabonnement in regio Doorn

Bij Henk Ganzeman Bloemsierkunst in Wijk bij Duurstede, nabij Doorn en Veenendaal, bieden we u de mogelijkheid een bloemenabonnement af te sluiten. Dit houdt in dat u wekelijks, maandelijks of per kwartaal een boeket naar wens samenstelt. Dit wordt vervolgens bij u bezorgd op de datum en het tijdstip die u het beste schikken. We leveren onze boeketten altijd met een gratis bruikleenvaas, zodat u niet steeds een geschikte vaas hoeft te zoeken.

Profiteer van de flexibiliteit van ons bloemenabonnement

Een bloemenabonnement afsluiten bij onze bloemenwinkel staat garant voor veel flexibiliteit en vrijheid. Hoe vaak en wanneer u een boeket ontvangt, bepaalt u namelijk helemaal zelf. Al vanaf € 15,- is het mogelijk een bloemenabonnement af te sluiten. Wilt u maandelijks of nog vaker een bloemetje samenstellen? Dan ontvangt u na elke maand een factuur. Overigens kunt u ook voor anderen een abonnement afsluiten. Wellicht is het een leuk idee om een bloemenabonnement aan uw moeder te geven voor Moederdag of aan uw partner voor Valentijnsdag? Wij maken het mogelijk.

Ook voor kantoren en bedrijven

Wij schikken ook regelmatig mooie boeketten voor kantoren en bedrijven. Verse bloemen op kantoor brengen meer sfeer en zorgen bovendien voor een betere uitstraling van uw pand. We bezorgen onze bloemen in Wijk bij Duurstede, maar leveren daarnaast ook in andere plaatsen in de omgeving. Zo kunt u een bloemenabonnement afsluiten voor uw woning of bedrijf in:

Sluit vandaag nog uw abonnement af

Heeft u voor uzelf, voor uw bedrijf of voor iemand anders interesse in het afsluiten van een bloemenabonnement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-592244 of een e-mail te sturen naar info@ganzeman.nl. Bekijk alvast de impressies om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Het samenstellen van het boeket doet u in onze winkel in Wijk bij Duurstede of door dit van tevoren door te geven. Fleur uw leven op met bloemen!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst