Speciaal voor jou een bloemenabonnement

Home » Abonnement

Speciaal voor u een bloemenabonnement

Bij Ganzeman bieden we u de mogelijkheid een bloemenabonnement af te sluiten. Dit houdt in dat u wekelijks, maandelijks of per kwartaal een boeket naar wens samenstelt. Deze wordt vervolgens bij u bezorgd op de datum en het tijdstip die u het beste schikken. We leveren onze boeketten altijd met een gratis bruikleen vaas, zodat u niet steeds een geschikte vaas hoeft op te zoeken.

Profiteer van de flexibiliteit van ons bloemenabonnement

Een bloemenabonnement afsluiten bij Ganzeman uit Wijk bij Duurstede staat garant voor veel flexibiliteit en vrijheid. Hoe vaak en wanneer u een boeket ontvangt, bepaalt u namelijk helemaal zelf. Al vanaf € 15,- is het mogelijk een bloemenabonnement af te sluiten. Wilt u maandelijks of nog vaker een bloemetje samenstellen? Dan ontvangt u na elke maand een factuur. Het samenstellen van het boeket doet u in onze winkel in Wijk bij Duurstede of door contact met ons op te nemen. Wellicht is het een leuk idee om een bloemenabonnement aan uw moeder te geven voor Moederdag of aan uw partner voor Valentijnsdag?

Ook voor kantoren en bedrijven

Wij schikken ook regelmatig mooie boeketten voor kantoren en bedrijven. Verse bloemen op kantoor brengen meer sfeer en zorgen bovendien voor een betere uitstraling van uw pand. Heeft u voor uzelf, voor uw bedrijf of voor iemand anders interesse in het afsluiten van een bloemenabonnement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-592244 of een e-mail te sturen naar info@ganzeman.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst