Heeft u interesse in onze diensten?

Uitstekende kwaliteit

Altijd verse bloemen

Jarenlange ervaring

Home » Bloemist Amerongen

Bloemist nabij Amerongen

Een romantisch boeket voor Valentijnsdag, een mooie bos rozen voor uw partner, een lief boeketje voor een familielid of een speciaal stuk voor een geboorte of jubileumfeest: de bloemist van Henk Ganzeman Bloemsierkunst in Wijk bij Duurstede, omgeving Amerongen, biedt het allemaal. U ontvangt bij ons altijd prachtige bloemen van uitstekende kwaliteit. Ons assortiment is ruim en onze mogelijkheden zijn eindeloos. Dat houdt in dat u in onze winkel aan de Zandweg 3 uitstekend terecht kunt, maar u ook online de bloemen uit onze bloemenwinkel nabij Amerongen kunt bestellen.

Verschillende soorten bloemen beschikbaar bij onze bloemist

U vraagt zich wellicht af welke bloemen wij als bloemist in de omgeving van Amerongen allemaal in het assortiment van onze bloemenwinkel hebben opgenomen. Maar de vraag zou beter kunnen zijn welke bloemen wij eigenlijk niet in ons assortiment hebben! Rozen, tulpen, gerbera’s, zonnebloemen: wij hebben het allemaal. En wij kunnen er de mooiste boeketten van maken. Of u nu fan bent van een gemengd boeket of u juist liever een eenvoudig boeket ziet met uitsluitend dezelfde bloemen: bij onze bloemenwinkel nabij Amerongen en Leersum maken wij het graag voor u.

Ontdek ook onze prachtige accessoires

Uiteraard zijn wij in de eerste plaats een bloemist met bloemenwinkel. Maar wij zijn veel meer dan dat! Zo kunt u bij ons ook terecht voor diverse prachtige accessoires, zoals vazen en potten. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide webshop, wat u de mogelijkheid biedt bloemen en accessoires gemakkelijk online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze bloemenwinkel? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0343-592244.

Webshop

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en bestel uw bloemstuk direct!

Neem direct contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst