Heeft u interesse in onze diensten?

Uitstekende kwaliteit

Altijd verse bloemen

Jarenlange ervaring

Home » Bloemenwinkel Leersum

Bloemenwinkel Leersum

Bent u op zoek naar een professionele bloemenwinkel in de omgeving van Leersum? Waar u langs kunt gaan, maar uw boeketten ook online kunt bestellen? Dan bent u bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman op de juiste plek. U vindt bij ons een ruim assortiment aan de mooiste bloemen van uitstekende kwaliteit. Van rozen tot tulpen, van gerbera’s tot zonnebloemen. Van uw favorieten maken wij een prachtig boeket, een echte verwennerij waar u nog heerlijk van zult genieten.

De ruime mogelijkheden van de bloemenwinkel in de regio Leersum

Denkt u aan een bloemenwinkel, dan denkt u natuurlijk aan diverse soorten prachtige bloemen in de mooiste kleuren en met de heerlijkste geuren. Dat bieden we bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman natuurlijk aan. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Plukboeketten
  • Rozen
  • Veldboeketten
  • Gemengde boeketten

Ook rouwstukken en bruidswerk kunt u bij ons vinden. Alle bloemstukken maken wij van de mooiste bloemen van de beste kwaliteit, geheel naar uw wens. Maar dat is nog niet alles. Bloemsierkunst Henk Ganzeman in Wijk bij Duurstede, nabij Leersum, is niet alleen een bloemenwinkel. Ook zijn wij gespecialiseerd in de levering van diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de mooiste vazen en de leukste potten om uw bloemen in te zetten. Bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman doen wij er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Meer informatie over Bloemsierkunst Henk Ganzeman?

Heeft u vragen aan Bloemsierkunst Henk Ganzeman of wilt u meer informatie over onze bloemenwinkel nabij Leersum? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen op het volgende telefoonnummer: 0343-592244. Wij staan u graag te woord.

Webshop

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en bestel uw bloemstuk direct!

Neem direct contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl