Heeft u interesse in onze diensten?

Uitstekende kwaliteit

Altijd verse bloemen

Jarenlange ervaring

Home » Bloemenwinkel Leersum

Bloemenwinkel nabij Leersum

Bent u op zoek naar een professionele bloemenwinkel in de omgeving van Leersum waar u langs kunt gaan, maar uw boeketten ook online kunt bestellen? Dan bent u bij Henk Ganzeman Bloemsierkunst in Wijk bij Duurstede op de juiste plek. U vindt bij ons een ruim assortiment aan de mooiste bloemen van uitstekende kwaliteit, van rozen tot tulpen, van gerbera’s tot zonnebloemen. Van uw favorieten maken wij een prachtig boeket, een echte verwennerij waar u nog heerlijk van zult genieten.

De ruime mogelijkheden van onze bloemenwinkel

Denkt u aan een bloemenwinkel, dan denkt u natuurlijk aan diverse soorten prachtige bloemen in de mooiste kleuren en met de heerlijkste geuren. Dat bieden we bij onze bloemenwinkel nabij Leersum en Amerongen natuurlijk aan. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Plukboeketten
  • Rozen
  • Veldboeketten
  • Gemengde boeketten

Ook rouwstukken en bruidswerk kunt u bij ons vinden. Alle bloemstukken maken wij van de mooiste bloemen van de beste kwaliteit, geheel naar uw wens. Maar dat is nog niet alles. Wij zijn meer dan alleen een bloemenwinkel, wij zijn ook gespecialiseerd in de levering van diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de mooiste vazen en de leukste potten om uw bloemen in te zetten. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Ontdek ons prachtige assortiment

U bent van harte welkom in onze bloemenwinkel op een boogscheut van Leersum om ons volledige aanbod te verkennen. U ontdekt onze mooie bloemstukken ook eenvoudig in onze online shop. Wilt u graag op regelmatige basis een bloemetje thuisbezorgd krijgen? Overweeg dan een bloemenabonnement.

Webshop

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en bestel uw bloemstuk direct!

Neem direct contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst