Heeft u interesse in onze diensten?

Uitstekende kwaliteit

Altijd verse bloemen

Jarenlange ervaring

Home » Bloemenwinkel Cothen

Bloemenwinkel Cothen

Een professionele bloemenwinkel in de nabije omgeving van Cothen die uitstekende kwaliteit levert, dat is waar de bloemist van Bloemsierkunst Henk Ganzeman voor staat. U ontvangt bij ons uitsluitend de mooiste bloemen van de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs. De keuze is ruim en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van rozen, gerbera’s of zonnebloemen maken wij altijd een mooi boeket van. Want of u uzelf nu eens verwent met een prachtig bosje bloemen, of u ze cadeau geeft aan een familielid, vriend of kennis: u wilt natuurlijk dat u of degene die u verrast er zo lang mogelijk van kan genieten.

Uitgebreide bloemenwinkel van gespecialiseerd bloemist met diverse mogelijkheden in omgeving Cothen

Wilt u iemand verrassen? Dan doet u dat natuurlijk met een bloemetje. Prachtige kleur, heerlijke geur en een gezellige uitstraling in huis is precies wat een bloemetje u brengt. De bloemenwinkel van Bloemsierkunst Henk Ganzeman bevindt zich aan de Zandweg 3 in Wijk bij Duurstede, maar is ook zeer goed bereikbaar vanuit de gehele omgeving, zoals vanuit Cothen. Wat kunt u van ons verwachten? Wij maken:

  • Zowel grote als kleine boeketten
  • Gemengde boeketten
  • Veldboeketten
  • Plukboeketten
  • Romantische boeketten
  • Diverse speciale stukken (voor bijvoorbeeld geboorte, bruiloft of begrafenis of crematie).

Geeft u uw wensen door aan de bloemist uit Wijk bij Duurstede, nabij Cothen, dan zorgen wij ervoor dat we een boeket of bloemstuk maken dat geheel aan uw wensen voldoet.

Online bestellen

Bij de bloemist van bloemenwinkel Bloemsierkunst Henk Ganzeman in Wijk bij Duustede, in de buurt van Cothen, hoeft u niet perse langs te gaan. U kunt uw boeket ook thuis laten bezorgen, of laten bezorgen bij degene die u wilt verrassen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor meer informatie naar 0343-592244 of vul het contactformulier in.

Webshop

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en bestel uw bloemstuk direct!

Neem direct contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst