Heeft u interesse in onze diensten?

Uitstekende kwaliteit

Altijd verse bloemen

Jarenlange ervaring

Home » Bloemenabonnement Doorn

Bloemenabonnement in Doorn of omgeving

Sluit een bloemenabonnement af en geniet altijd van verse bloemen bij u thuis of op kantoor in Doorn. Bij Bloemsierkunst Henk Ganzeman uit Wijk bij Duurstede kunt u het hele jaar door terecht voor verse bloemen van topkwaliteit die uw ruimte prachtig opfleuren.

Sluit een bloemenabonnement af voor bij u thuis of kantoor in Doorn

Geniet u ook zo van prachtige boeketten in uw woonkamer of in de entree van uw kantoorgebouw? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een bloemenabonnement van de bloemist in de omgeving van Doorn. Bloemsierkunst Henk Ganzeman biedt u die mogelijkheid. Daarbij geniet u bovendien van veel flexibiliteit. Wilt u bijvoorbeeld elke week, elke maand of slechts een maal per kwartaal verse bloemen ontvangen? U bepaalt het allemaal zelf! Een bloemenabonnement afsluiten voor uw huis of kantoor in Doorn of elders hoeft ook niet duur te zijn. Dit is namelijk al mogelijk vanaf € 15,-. Dat maakt van ons bloemenabonnement ook het perfecte cadeau, bijvoorbeeld voor uw partner of voor Moederdag.

Ontdek de mogelijkheden voor uw abonnement

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bloemenabonnement? Breng dan eens een bezoek aan onze bloemenwinkel in Wijk bij Duurstede, niet ver van Doorn. Daar tonen we u graag de opties voor prachtige boeketten die sfeer brengen in elke ruimte. U kunt de mogelijkheden natuurlijk ook bekijken in onze webshop. Heeft u vragen? Bel dan naar 0343-592244 of vul het contactformulier in. Dan beantwoorden we ze graag.

Webshop

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en bestel uw bloemstuk direct!

Neem direct contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst