Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Bloemenwinkel in Wijk bij Duurstede, nabij Cothen

Een professionele bloemenwinkel in de nabije omgeving van Cothen die uitstekende kwaliteit levert, dat is waar de bloemist van Henk Ganzeman Bloemsierkunst in Wijk bij Duurstede voor staat. U ontvangt bij ons uitsluitend de mooiste bloemen van de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs. De keuze is ruim en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van rozen, gerbera’s of zonnebloemen maken wij altijd een mooi boeket van. Want of u uzelf nu eens verwent met een prachtig bosje bloemen, of u ze cadeau geeft aan een familielid, vriend of kennis: u wilt natuurlijk dat u of degene die u verrast er zo lang mogelijk van kan genieten.

Uitgebreide bloemenwinkel met diverse mogelijkheden

Wilt u iemand verrassen? Dan doet u dat natuurlijk met een bloemetje. Prachtige kleur, heerlijke geur en een gezellige uitstraling in huis is precies wat een bloemetje u brengt. Onze bloemenwinkel bevindt zich aan de Zandweg 3 in Wijk bij Duurstede, maar is ook zeer goed bereikbaar vanuit de gehele omgeving, zoals vanuit Cothen. Wat kunt u van ons verwachten? Wij maken:

  • Zowel grote als kleine boeketten
  • Gemengde boeketten
  • Veldboeketten
  • Plukboeketten
  • Romantische boeketten
  • Diverse speciale stukken (voor bijvoorbeeld een geboorte, bruiloft of begrafenis)

Geeft u uw wensen door aan onze bloemist, dan zorgen wij ervoor dat we een boeket of bloemstuk maken dat geheel aan uw wensen voldoet. Wilt u graag op regelmatige basis een prachtig bloemstuk ontvangen voor uw huis of kantoor? Dan is ons bloemenabonnement interessant voor u. Hierbij leveren wij wekelijks, maandelijks of per kwartaal een boeket naar wens bij u.

Bezoek ons of plaats uw bestelling

Wilt u graag onze prachtige bloemstukken bewonderen? Breng dan zeker een bezoekje aan onze bloemenwinkel in Wijk bij Duurstede, vlakbij Cothen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Bekijk dan ons online aanbod en laat uw bloemen thuis bezorgen. In onze webshop vindt u bloemstukken voor alle gelegenheden.

Heeft u interesse in onze diensten?

Henk Ganzeman Bloemsierkunst

Zandweg 3
3962 EA  Wijk bij Duurstede
T: 0343-592244
F: 0343592383
E:info@ganzeman.nl

Henk Ganzeman Bloemsierkunst